divendres, 31 de maig del 2013

L' ÚLTIMA PÀGINA



El curs de Blogs s’ha acabat. Gràcies a aquest treball en equip s’ha reforçat més encara la nostra amistat: ens hem trobat un munt de vegades per fer recorreguts, per perfilar treballs a l’ordinador i sort que les dues tenim tarifa plana perquè les trucades telefòniques han estat infinites.

El blog ens ha aportat conèixer millor el barri físicament, la seva arquitectura, la seva història, les seves festes i la seva gent. Ja ens agradava viure al barri però ara ens hi sentim plenament integrades. Els diversos temes que hem tractat ens han enriquit però som conscients que podríem haver-hi aprofundit més, cosa que no ha estat possible per la limitació d’espai de les entrades del blog i pel temps de què disposàvem. 

Ara ens fa una mica de pena que el curs s’hagi acabat però ens sentiríem contentes si les engrunes de coneixement i experiències que us hem transmès us haguessin interessat i us esperonessin a passejar per  Gràcia tot mirant-la amb uns altres ulls. Gràcia no és només oci nocturn i gresca  de Festa Major. Darrera les diverses activitats que es desenvolupen al barri hi ha un treball corporatiu immens, herència del passat associacionista i reivindicatiu que ha marcat el seu caràcter.

Des de la plaça de la Virreina us desitgem un bon estiu.

Magda Simon i M. Carmen Juan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada